Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "PrÀstmordet!" by Lena Lilleste * eBook PDF Kindle ePub Free

PrÀstmordet!

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: PrĂ€stmordet!
  • Author : Lena Lilleste
  • Release Date : January 26, 2013
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 946 KB

Description

Nionde delen i den populÀra serien om Tommy och Flisen, verklighetsnÀra och lÀttlÀsta deckare med trogna fans.
Tommys mamma gifter sig med Fredrik och bröllopsmiddagen Àger rum pÄ Thorslottet, dÀr gÀsterna ocksÄ sover över. Under natten blir Mozarts ansikte, en vÀrdefull staty, stulen. Tommy och Flisen misstÀnker Fridas kille Torbjörn, som de sett smyga omkring under natten, men sÀger ingenting.
NÀr Tommys mamma och Fredrik sedan Äker pÄ bröllopsresa fÄr Tommy bo hos Flisen. De deltar i SommarBollen, ett fotbollslÀger som drivs av prÀsten Malte. Han vigde Tommys mamma och Fredrik och Àr barndomsvÀn med Torbjörn. De berÀttar för Malte att de misstÀnker Torbjörn för stölden av Mozarts ansikte, och Malte sÀger att han ska prata med Torbjörn. Dagen efter kommer inte Malte till trÀningen, och nÀr Tommy och Flisen Äker till prÀstgÄrden för att se vad som hÀnt hittar de honom mördad - ihjÀlslagen med Mozarts ansikte, som ligger bredvid Maltes döda kropp. Tommy och Flisen bestÀmmer sig för att ta reda pÄ vad som har hÀnt, inte minst för Maltes rullstolsbundna fru Barbros skull.
Det Àr action frÄn första sidan och spÀnningen hÄlls pÄ hög nivÄ boken igenom. En lÀttlÀst berÀttelse som vÀver samman vardagsproblem och deckarintrig.


Download Books "PrÀstmordet!" PDF ePub Kindle